Meer resultaten voor fotograaf geraardsbergen

 
fotograaf geraardsbergen
Studio Schrever.
Openingsuren van onze winkel. in Collegestraat 5, Geraardsbergen.: Enkel op afspraak. Gesloten op zon en feestdagen. 054/41 96 76. Enkel op afspraak. Studio Schrever Kollegestraat 5 B-9500 Geraardsbergen Tel. 32 0 54 41 32 79. Copyright 2005, Studio Schrever Alle rechten voorbehouden.
Studio Schrever.
Pasfotos in Geraardsbergen fotograaf-info.be.
De 1 manier om de beste Fotografen te vinden in uw regio. Alle Fotografen In de regio.: De 1 manier om de beste fotografen te vinden in uw regio. Kaart weergeven Pasfotos in Geraardsbergen. Fotostudio Ingrid Weyers. Waarom is Fotostudio Ingrid Weyers de beste keuze voor u?
Fotograaf Geraardsbergen.
Fotograaf David Speltdoorn uit Geraardsbergen maakt het op maat voor u! originele foto's' als wanddecoratie? Betaalbaar en gelimiteerde oplage. Fotograaf David Speltdoorn uit Geraardsbergen maakt ze op maat voor u in galeriekwaliteit. Award winnende fotograaf uit Geraardsbergen. Your photos, our passion.
Drone fotografie Geraardsbergen door Easycopters.
Met drone fotografie Geraardsbergen is luchtfotografie met een drone veel goedkoper geworden, en ook nog eens een stuk veelzijdiger. Let op; je kunt niet zomaar elke drone boven laten vliegen, voor professionele drone fotografie Geraardsbergen is meer nodig dan een drone en een camera. Meer weten over professionele drone fotografie Geraardsbergen? Neem voor alle mogelijkheden en tarieven direct contact met op met de drone fotograaf van Easycopters, dé specialist in fotografie en video opnames vanuit de lucht.
Fotocabine Stad Geraardsbergen.
Het staat je uiteraard vrij om deze dienst te gebruiken of om een professionele fotograaf te contacteren. Het onthaal en de medewerkers van de dienst burgerzaken staan steeds ter beschikking om je verder te helpen indien nodig. Iedereen kan van deze dienst gebruikmaken. Dankzij een opklapbare bank is de cabine bovendien toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen gebruikmaken van een extra kussen. De kostprijs bedraagt 6 euro. Je kan betalen met bancontact of cash gepast betalen, de cabine geeft geen wisselgeld terug en je ontvangt een set van 6 pasfoto's' die voldoen aan alle normen. De foto's' worden onmiddellijk afgeleverd. Weverijstraat 20 9500 Geraardsbergen tel.
Welkom bij Fotografie Patrick Merckaert.
Fotocabine" handig? Broodroof voor beroepsfotografen, ja" Geraardsbergen Regio HLN.
Deel 0 Tweet. Frank Eeckhout In het AC kan je ook terecht in een fotocabine om zelf je foto te maken voor je rijbewijs, identiteitskaart of paspoort. Geraardsbergen Broodroof, reageert fotograaf Kristoffel Coppens kwaad op de plaatsing van een fotocabine voor pasfoto's' in het Administratief Centrum.
Photology fotografie Peter Bauwens.
VIDEO. Fotograaf vindt normale dienstverlening op stadhuis. Geraardsbergen Het Nieuwsblad.
04/09/2017 om 1935: Bron: TV Oost Print Corrigeer. Geraadsbergen: Fotograaf vindt fotoautomaat in stadhuis broodroof. Dat vindt een fotograaf uit Geraardsbergen van een initiatief van het stadsbestuur. Sinds kort staat er in het Geraardsbergse stadhuis een foto-automaat waarin mensen pasfoto's' kunnen nemen.

Contacteer ons